Fenerbahçe'ye Cardozo'mu Emenike'mi Gelecek

reklam

Taraftarın tercihi Cardozo

Fenerbahçe Yönetimi'nin Cardozo veya Emenike transferlerinden birini gerçekleştirerek transfer sezonunu kapatacağını açıklamasının ardından, herkes hangi oyuncunun daha gerekli olduğunu düşünmeye başladı.

63
Fenerbahçe-Taraftarın tercihi Cardozo
Sitemiz fanatik.com.tr üzerinden okuyucularımıza yönelttiğimiz ankette "Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan oyunculardan hangisini transfer etmesini istersiniz?" diye sormuştuk.

Anketimize oy veren 120 bine yakın katılımcının yüzde 61'i, tercihini Oscar Cardozo'dan yana kulllandı. Fenerbahçe'ye gelişinin ardından bir tek maça çıkamadan Spartak Moskova'nın yolunu tutan, bu yüzden de Sarı Lacivertli taraftarların içinde ukde olarak kaldığı söylenen Emmanuel Emenike ise oyların yalnızca yüzde 22'sini alabildi. Bu da gösteriyor ki Fenerbahçe'ye gönül verenler artık Nijeryalı forveti yavaş yavaş unutmaya başlamış.

Oyların geride kalan yüzde 17'lik dilimini ise "transfere gerek yok" diyenler oluşturuyor. Orana bakıldığında bu şekilde düşünenlerin pek de azımsanamayacak bir kitle olduğu görülüyor.

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer konu olan gönderilecek yabancılar meselesini de önceki günlerde yine taraftara sormuş ve yanıt olarak da Krasiç - Yobo ikilisini almıştık.
Bu Makaleyi Sosyal Mecrada Paylaş :

1 yorum:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | PTT 1. LİG
Copyright © 2011. Spor Kuşağı - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger