Home » , » 24.12.2014 Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı Şifresiz Canlı İzle

24.12.2014 Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı Şifresiz Canlı İzle

reklam


Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı  Canlı İzle

Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı  Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın

Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı izle,Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı calı24 aralık Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı şifresiz kanaldan izle,24.12 Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı internetten izle,Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital Maçı yabancı kanaldan izle

Türkiye Basketbol Ligi'nde zirve hedefleyen Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital, yarın Karşıyaka Arena'na kozlarını paylaşacak.
Saat 20.30'da başlayacak ve Lig Tv 3'ten naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları 30 TL olarak belirlendi. Ligde bu sezon 11 maçta 6 galibiyet alan, son hafta lider Darüşşafaka Doğuş'a yenilen yeşil kırmızılılar, 5'inci sırada bulunuyor. Son 2 maçını kaybeden konuk Galatasaray ise 8'inci durumda.
Taraflar arasında geçen sezon İzmir'de oynanan karşılaşmayı 71-58 Galatasaray,İstanbul'daki rövanşı 72-70 Pınar Karşıyaka kazandı. A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı Galatasaray Liv Hospital antrenörü Ergin Ataman'a rakip olmaya hazırlananPınar Karşıyaka antrenörü Ufuk Sarıca, "Artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok. Arena'yı tıklım tıklım dolduracak taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Bu Makaleyi Sosyal Mecrada Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | PTT 1. LİG
Copyright © 2011. Spor Kuşağı - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger