Home » » 24.12.2014 Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı Şifresiz Canlı İzle

24.12.2014 Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı Şifresiz Canlı İzle

reklam

Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı Şifresiz Canlı İzle

24 aralık Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı canlı izle,Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı canlıAnadolu Efes Darüşşafaka Maçı canlı izle,Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı hangi kanalda,Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı kaç kaç bitti,Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı şifresiz izle,24 aralık Anadolu Efes Darüşşafaka Maçı online izle

Anadolu Efes Darüşşafaka Maçını Şifresiz Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın

Anadolu Efes Türkiye Basketbol Ligi 12. hafta maçında Darüşşafaka’yı konuk ediyor. 24 Aralık 2014, Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.
Türkiye Basketbol Ligi’nin 11. haftasında Anadolu Efes Konyaspor’u deplasmanda 74-64 mağlup etmiş, Darüşşafaka ise evinde Karşıyaka’yı 82-66 yenmişti. Anadolu Efes 11 haftanın ardından sekiz galibiyet ve üç mağlubiyet ile üçüncü, Darüşşafaka dokuz galibiyet ve iki mağlubiyet ile birinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes Darüşşafaka maçı ile birlikte Türkiye Basketbol Ligleri’ndeki 1319. resmi maçına çıkacak. Takımımız Türkiye Birinci Ligi’nde bugüne kadar 1205, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 19, Türkiye Kupası’nda 91, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nde 1206. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1205 karşılaşmada 937 galibiyet, 265 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,76)

Anadolu Efes ile Darüşşafaka arasında bugüne kadar oynanan 47 karşılaşmada takımımız 42 kez sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Anadolu Efes rakibi ile Türkiye Ligi’nde oynadığı 40 karşılaşmanın 35’inde galip gelirken, iki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan yedi karşılaşma da Anadolu Efes lehine sona erdi.

Bilindiği gibi Anadolu Efes ve Darüşşafaka bu sezon başında Türkiye Kupası Elemeleri’nin Kayseri ayağında karşı karşıya gelmiş, takımımız mücadeleden 89-70 galip ayrılmıştı.
Bu Makaleyi Sosyal Mecrada Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | PTT 1. LİG
Copyright © 2011. Spor Kuşağı - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger