06.03.2014 Barcelona Fenerbahçe Ülker Maçı Şifresiz Canlı İzle

reklam
 Barcelona Fenerbahçe Ülker Maçı Canlı İzle
 Barcelona Fenerbahçe Ülker Maçı Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın

Heyecan dorukta... Barcelona- Fenerbahçe Ülker maçı ne zaman , hangi kanalda, saat kaçta? Euroleague'de Top 16 turunda son 3 maçını kazanan Fenerbahçe Ülker, Barcelona karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe Ülker ile grupta oynadığı 8 maçta 8 galibiyet alan Barcelona, 6 Mart Perşembe günü kozlarını paylaşacak. Saat 21:45'te başlayacak dev karşılaşma, naklen NTV Spor Smart'tan basketbolseverlerle buluşacak. 

Top 16'da ilk 3 maçını kaybeden Fenerbahçe Ülker, ilk galibiyetini Panathinaikos karşısında elde etti. Beşinci haftada EA7 Emporio Armani'ye de mağlup olan sarı-lacivertliler, daha sonra Laboral Kutxa, Anadolu Efes ve Olympiakos'u yenerek, grupta 4. sıraya yükseldi. Top 16'da çok iyi bir performans sergileyen Barcelona ise geçen hafta İstanbul 'da Anadolu Efes karşısında zorlanmasına karşın uzatma bölümünde galibiyete ulaşarak, yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

etiketler:Barcelona Fenerbahçe Ülker izle,Barcelona Fenerbahçe Ülker  canlı,Barcelona Fenerbahçe Ülker  hangi kanalda,Barcelona Fenerbahçe Ülker ntv spor smart izle,ntv spor smat Barcelona Fenerbahçe Ülker izle,06 mart Barcelona Fenerbahçe Ülker maçı canlı izle
Bu Makaleyi Sosyal Mecrada Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | PTT 1. LİG
Copyright © 2011. Spor Kuşağı - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger